Adresa: Chisinau, str. Tighina 54.
Reduceri la Monumente unice personalizate până la 31.08.2024!

Montarea monumentelor

Bine ați venit la serviciul nostru de montare a monumentelor! Știm că alegerea și montarea unui monument funerar sunt momente importante și sensibile, iar noi suntem aici să vă ajutăm să faceți aceste alegeri într-un mod confortabil și respectuos.

Pentru montarea monumentelor, oferim două opțiuni:

  1. Montare Standard: Această opțiune include montarea standard a monumentului și costa 2600 lei. Serviciul nostru de montare standard asigură o instalare sigură și de încredere a monumentului dvs., garantându-vă că acesta va rămâne în locația dorită cu stabilitate și rezistență.
  2. Montare Dublă: Dacă doriți să adăugați un nivel suplimentar de securitate și stabilitate monumentului dvs., vă recomandăm opțiunea de montare dublă. Aceasta implică utilizarea unor tehnici și materiale suplimentare pentru a asigura o fixare dublă și este disponibilă la prețul de 4600 lei. Montarea dublă este ideală pentru monumentele amplasate în zone cu condiții de mediu extreme sau pentru cei care doresc o fixare extra-solidă a monumentului lor.

Pentru a afla mai multe despre montarea monumentelor sau pentru a programa o consultatie gratuita, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă oferi asistență în luarea unei decizii informate și potrivite pentru nevoile dvs.

Transport: Pentru a face montarea cât mai convenabilă pentru dvs., oferim și servicii de transport la prețul de 10 lei per kilometru (tur-retur). Astfel, vă puteți bucura de un serviciu complet și fără griji, de la alegerea monumentului până la instalarea acestuia în locația dorită.

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să creați un omagiu frumos și respectuos pentru cei dragi.

Monumente funerare granit | Marmură | Personalizate