Adresa: Chisinau, str. Tighina 54.
Reduceri la Monumente unice personalizate până la 31.08.2024!

Servicii Funerare

Oferim o gamă completă de servicii funerare pentru a vă sprijini în momentele dificile

Consultanță Funerară

Consultanță Gratuită

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suport și îndrumare în alegerea produselor și serviciilor funerare. Vă ajutăm să luați decizii informate și să găsiți soluțiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Monumente Funerare

Personalizare Monumente

Oferim o varietate de monumente funerare care pot fi personalizate pentru a reflecta personalitatea și memoria celor dragi. Colaborăm cu designeri și meșteșugari pentru a crea monumente unice și speciale.

Transport și Montare

Transport Gratuit în Chișinău și Suburbiile Sale

Asigurăm transportul gratuit al monumentelor funerare în raza orașului Chișinău și în suburbiile acestuia. Transportul în alte localități este disponibil contra cost, la un tarif competitiv de 6 lei/km tur-retur.

Montare Profesională

Echipa noastră de specialiști în montare garantează o instalare corectă și durabilă a fiecărui monument. Oferim garanție pentru toate lucrările de montare realizate de noi.

Întreținere și Reparații

Întreținere Periodică

Oferim servicii de întreținere periodică a monumentelor funerare pentru a asigura păstrarea acestora în condiții optime de-a lungul timpului.

Reparații și Restaurări

Echipa noastră poate efectua reparații și restaurări ale monumentelor funerare deteriorate, redându-le frumusețea și integritatea inițială.

Aranjamente Florale și Accesorii

Aranjamente Florale Personalizate

Colaborăm cu florari profesioniști pentru a oferi aranjamente florale personalizate, care să aducă un omagiu special celor dragi.

Accesorii Funerare

Oferim o selecție de accesorii funerare, inclusiv vaze, felinare și cruci, pentru a completa și personaliza monumentele funerare.

Servicii de Documentare

Asistență pentru Obținerea Actelor Funerare

Oferim suport și asistență pentru obținerea actelor și documentelor necesare pentru organizarea înmormântării, facilitând procesul birocratic în aceste momente dificile.

Planificare Funerară

Preplanificare Funerară

Oferim servicii de preplanificare funerară pentru cei care doresc să își organizeze din timp toate detaliile legate de înmormântare, asigurând astfel liniștea sufletească a lor și a familiei.

Contact

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre funerare sau pentru a solicita o consultație gratuită, vă rugăm să ne contactați la:

+373 79088152
+373 68 200 290
pvcmoscvin@gmail.com

Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54

Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă asigura că toate detaliile legate de serviciile funerare sunt gestionate cu respect și grijă.

Monumente funerare granit | Marmură | Personalizate