Mese și Scaune Funerare

Sale!

Masa si scaun din metal

1750,00 MDL
Sale!

Masa si scaun din granit negru

10500,00 MDL
Sale!

Masa si scaun din granit sur

9500,00 MDL

Mese și Scaune Funerare

Amenajarea locului de veci este o modalitate de a onora memoria celor dragi și de a crea un spațiu de reculegere unde ne putem aduna cu familia și prietenii pentru a ne aminti de momentele frumoase petrecute împreună. Mese și scaunele funerare sunt elemente importante ale acestui ansamblu, oferind un loc unde ne putem odihni, ruga și ne putem conecta cu cei dispăruți.

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de mese și scaune funerare în Chișinău, Orhei și Bălți, Moldova, realizate din materiale de cea mai bună calitate și cu un design elegant și rafinat. Oferim o varietate de modele din care să alegeți, pentru a se potrivi perfect cu stilul monumentului funerar și cu preferințele dumneavoastră.

Mese și scaunele funerare de la compania noastră sunt o investiție valoroasă care va oferi un spațiu de reculegere special pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră pentru mulți ani de acum încolo.

Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și aflați mai multe despre oferta noastră de mese și scaune funerare în Chișinău, Orhei și Bălți, Moldova

Contactează-ne

Orarul de lucru:
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă 09:30 – 14:00

+373 79088152
+373 68 200 290
pvcmoscvin@gmail.com

Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54

Fii alături de noi în rețelele sociale