Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54
Reduceri la Monumente Unice Personalizate pana pe 31.08.2024!

Condiții de Livrare

Transportarea Monumentelor Funerare
Compania noastră oferă servicii profesionale de transportare a monumentelor funerare, asigurând livrarea în condiții optime la locația specificată de client.

Livrare Gratuită în Chișinău și Suburbiile Sale
Ne bucurăm să anunțăm că transportarea monumentelor funerare în raza orașului Chișinău și în suburbiile acestuia este complet GRATUITĂ. Ne angajăm să oferim servicii rapide și eficiente, astfel încât să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clienților noștri.

Livrare în Alte Localități
Pentru livrările în afara orașului Chișinău, oferim servicii de transport contra cost, la un tarif de 8 lei/km tur-retur. Acest tarif competitiv include toate costurile asociate transportului și garantează siguranța și integritatea monumentului pe durata călătoriei.

Garanție pentru Montare
În plus, fiecare monument instalat de compania noastră beneficiază de garanție pentru montare. Echipa noastră de specialiști asigură o montare corectă și durabilă, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Contact
Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de transport și montare a monumentelor funerare sau pentru a solicita o livrare, vă rugăm să ne contactați la [date de contact].

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii în aceste momente dificile.

Monumente funerare granit | Marmură | Personalizate