Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54
Reduceri la Monumente Unice Personalizate pana pe 31.08.2024!

Despre Noi

MonumentFunerar.md – Tradiție și Profesionalism în Servicii Funerare

Locul unde tradiția se îmbină cu profesionalismul pentru a vă oferi cele mai bune servicii funerare. Suntem o companie dedicată furnizării de monumente funerare de înaltă calitate și servicii asociate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este de a oferi soluții personalizate și de a susține familiile în momentele dificile, asigurându-ne că memoria celor dragi este păstrată cu respect și demnitate. Ne angajăm să oferim produse și servicii care reflectă cele mai înalte standarde de calitate și excelență.

Valorile Noastre

  • Respect și Compasiune: Înțelegem importanța și sensibilitatea momentelor pe care le traversați. Ne străduim să oferim suport emoțional și servicii care să aducă alinare și pace.
  • Calitate și Durabilitate: Folosim materiale de cea mai bună calitate și tehnici avansate pentru a crea monumente funerare care să reziste în timp și să fie un omagiu demn pentru cei dragi.
  • Profesionalism și Integritate: Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să furnizeze servicii de înaltă calitate cu profesionalism și integritate.

Serviciile Noastre

Monumente Funerare

Oferim o gamă variată de monumente funerare, personalizabile pentru a reflecta personalitatea și amintirea celor dragi. Echipa noastră de designeri și meșteșugari lucrează cu atenție la fiecare detaliu pentru a crea monumente unice și speciale.

Transport și Montare

Asigurăm transportul gratuit al monumentelor funerare în raza orașului Chișinău și în suburbii. Pentru livrările în afara acestei zone, oferim tarife competitive și servicii de transport sigure și eficiente. Echipa noastră de specialiști în montare garantează o instalare corectă și durabilă a fiecărui monument.

Consultanță Gratuită

Înțelegem că alegerea unui monument funerar este o decizie dificilă. De aceea, oferim consultații gratuite pentru a vă ajuta să alegeți soluția cea mai potrivită. Experții noștri sunt disponibili pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă ghida în acest proces.

Echipa Noastră

Echipa MonumentFunerar.md este formată din profesioniști dedicați, cu experiență în domeniul serviciilor funerare. Fiecare membru al echipei noastre își aduce contribuția pentru a asigura că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Contact

Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă răspunde la orice întrebări. Vă rugăm să ne contactați la:

+373 79088152
+373 68 200 290
pvcmoscvin@gmail.com

Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem onorați să vă fim alături în aceste momente delicate. MonumentFunerar.md – pentru că memoria celor dragi merită să fie păstrată cu respect și grijă.

Monumente funerare granit | Marmură | Personalizate