Adresa: mun. Chișinău, str. Tighina 54
Reduceri la Monumente Unice Personalizate pana pe 31.08.2024!

Întrebări Frecvente (FAQ) despre monumente funerare.md

1. Ce tipuri de monumente funerare oferiți?

Oferim monumente economice, standard, premium și duble, confecționate din granit de înaltă calitate. Fiecare categorie include diverse stiluri și culori pentru a reflecta personalitatea și preferințele celor dragi.

2. Care sunt culorile disponibile pentru monumentele din granit?

Monumentele noastre din granit sunt disponibile în trei culori principale: alb, negru și roșu. Fiecare culoare adaugă o notă distinctă și elegantă monumentului funerar.

3. Oferiți servicii de personalizare a monumentelor?

Da, oferim servicii complete de personalizare, incluzând inscripții, imagini și designuri unice. Ne asigurăm că fiecare monument este un omagiu special și personalizat pentru cei dragi.

4. Ce include serviciul de instalare?

Serviciul nostru de instalare include transportul monumentului la cimitir și montarea acestuia conform cerințelor și specificațiilor stabilite. Asigurăm o instalare profesională și durabilă.

5. Care sunt zonele de livrare și instalare?

Oferim livrare și instalare în Chișinău, Bălți, Tiraspol, Bender, Cahul, Ungheni, Soroca, Orhei, Comrat, Edineț, Hîncești și alte localități din Republica Moldova.

6. Cât timp durează confecționarea și instalarea unui monument?

Timpul de confecționare și instalare variază în funcție de complexitatea și personalizarea monumentului. De obicei, procesul complet durează între 2 și 4 săptămâni.

7. Oferiți și alte servicii funerare?

Da, pe lângă monumente funerare, oferim și servicii de organizare a înmormântării, livrare de flori proaspete la morminte, îngrijirea mormintelor și posibilitatea de a comanda cruci, sicrie și coroane online.

8. Care sunt prețurile pentru monumentele funerare?

Prețurile variază în funcție de tipul, dimensiunea și personalizarea monumentului. Oferim prețuri competitive și soluții pentru toate bugetele. Vă recomandăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

9. Cum pot comanda un monument funerar?

Puteți comanda un monument funerar contactându-ne telefonic, prin email sau vizitându-ne la sediul nostru. Echipa noastră vă va ghida prin întregul proces și vă va oferi suportul necesar.

10. Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv numerar, transfer bancar și carduri de credit. Detaliile specifice pot fi discutate în momentul plasării comenzii.

Monumente funerare granit | Marmură | Personalizate